TRANSPORT PERSOANE ROMANIA GERMANIA

Curse transport persoane si rezervari autocar Romania Germania

Plecare

Mod de plata

Servicii

Pret

Transport persoane si colete in Germania

Cautati un mijloc de transport persoane spre si dinspre Germania pentru a va deplasa la munca? Cu Giltrans aveti posibilitatea de a calatori in microbuze si autocare comode si sigure din punct de vedere tehnic. Suntem flexibili de aceea suntem algerea ideala in ceea ce priveste transportul de persoane si colete spre Germania. Plecarile au loc saptamanal, din orice zona a tarii, incluzand numeroase servicii, printre care si transportul la adresa cu microbuzul.

Germania este in topul preferintelor romanilor care muncesc in strainatate si aleg sa calatoreasca cu transportul rutier de persoane. Pe tot parcursul calatoriei aveti timp sa va faceti prieteni noi, schimb de idei despre diverse locuri de munca. Se pot vedea peisaje din natura si multe orase diferite in tranzitul din Romania spre Germania si retur Germania Romania.

Mai mult de atat, avantajul de a alege sa calatoriti cu noi este acela ca pretul biletului este mult mai avantajos comparativ cu oricare alt mijloc de transport. Transport persoane Romania Germania, dar si invers, se realizeaza in cele mai bune conditii. Astfel incat sa va puteti bucura de o experienta inedita pana la destinatia dumneavoastra.

Transport persoane Germania cu autocarul / microbuzul

Va oferim posibilitatea de a face rezervari pentru curse zilnice cu microbuze Romania – Germania si retur in conditii extrem de avantajoase. Orar flexibil, receptivitate in privinta cerintelor speciale, preturi accesibile si calatorii fara risc.

Rezerva bilet Romania Germania

Rezervarea unui bilet pe cursa de microbuz sau autocar spre si dinspre Germania se face pe baza unui cod postal sau denumirea localitatii, numarul de telefon personal, nume si prenume. Soferul are nevoie de aceste informatii pentru a va contacta inainte de a va prelua de la domiciliu. Rezervarea se poate face telefonic sau completand formularul de rezervare de pe site. Se recomanda rezervarea biletelor cu 2-3 zile inainte de data plecarii pentru a evita pericolul de a nu mai gasi locuri libere.

Curse saptamanale Romania – Germania

Reduceri pentru grupuri de persoane, bilete tur – retur sau copii

Reduceri de pana la 50%

transport persoane romania germania
transport sercicii

Beneficii transport persoane Romania Germania

Giltrans ofera posibilitatea de a face rezervari gratuite online si telefonic de bilete pentru cursele Romania – Germania – Romania. Transport persoane Romania Germania ofera un orar flexibil, preturi accesibile si calatorii fara risc.
RECOMANDAM rezervarea biletelor cu doua trei zile inainte astfel, veti evita pericolul de a nu mai gasi locuri libere.
Preturile difera in functie de orasul de plecare si de sosire

Care sunt actele necesare pentru plecarea cu autocarul catre Germania?

Unde pot afla mai multe detalii despre iesirea cetatenilor romani din tara?

travel documents

CURSE CU AUTOCARUL DIRECT LA ADRESA

transport persoane romania koln

Transport persoane Romania Koln

transport persoane romania frankfurt

Transport persoane Romania Frankfurt

transport persoane romania berlin

Transport persoane Romania Berlin

DESTINATII GILTRANS